AIR DUCT CLEANING el granadahttp://advokatsorokina.com/blog.htmlhttp://farafontovfamily.com/blog.htmlmovers near memake a new sitemoving company san josecarpet cleaning lafayettecarpet cleaning richmondhttp://cpo-shop.kz
Comenzi telefonice
  +4 0732.44.11.99

Solutie BIO Bioactivatorul KE-Liquagon 5 Litri comenzi online

Solutie BIO Bioactivatorul KE-Liquagon 5 Litri comenzi online


Solutie BIO Bioactivatorul KE-Liquagon 5 Litri: 280 RON
Termen livrare: 3 zile

 

Descriere, Compozitie si Dozare

KE-Liquagon este special creeat pentru fose septice, iazuri, piscine naturale si statii mici de epurare a apelor uzate si contine biologie vegetala lichida de pe suprafata plantelor de pasune alpina. KE-Liquagon este ideal pentru conservarea, imbunatatirea și refacerea calitatii apei din iazuri si piscine naturale, si reprezinta un excelent starter sau o restaurator al calitatii apei pentru fosele septice sau statiile mici de epurare a apelor uzate. Sarcina sa principala este de a crea un echilibru sanatos si natural in biologia apelor uzate.

Biologia prezenta in KE-Liquagon stimuleaza legarea organica a substantelor nutritive, prevenind astfel excesul nutrientilor din apa si reduce la maximum mirosurile neplacute.
Aceasta biologie activa actioneaza direct asupra bacteriilor care produc mirosuri ne- placute ind un oponent natural al acestora. Modul de actiune consta in eliminarea prin competitie naturala a bacteriilor nedorite care apar in fosele septice, micile statii de epurare si in apele statatoare.

KE-Liquagon are un efect antagonist asupra dezvoltarii bacteriilor daunatoare ind pur si simplu un pradator natural al acestora eliminand astfel mirosurile neplacute provo- cate de acestea. 

Compozitie:

Extras de plante cu o concentratie foarte ridicata de bioactivatori care actioneaza direct asupra bacteriilor care produc mirosuri neplacute fiind un oponent natural al acestora.Extrasul este 100% organic
si se obtine prin fermantarea la rece a plantelor medicinale* (busuioc, pelin, mure, museţel roman, frunze de leuștean, planta traista ciobanului, frunze de patlagina, oridegălbenele,frunzedezmeur,frunzedemesteacan,frunze de rozmarin, salvie, mierea ursului, coada soricelului, urzică moartă albă, hibiscus, frunze de urzica, cimbru) in combinatie cu sare de mare (NaCl) si melasă organică**. 

Metode de aplicare

KE-Liquagon poate aplicat cu usurinta in fose septice, in statii mici de epurare a apelor uzate si in toate apele statatoare.


In Fose septice si Statii mici de epurare a apelor uzate: Se aplica KE-Liquagon diluat cu apa in toate toate tevile/canalele de scurgere.

In apele statatoare: Cel mai bun si mai rapid efect se obtine atunci cand KE-Liquagon este administrat la malul iazului, cu o stropitoare

KE-Liquagon elimina astfel mirosurile neplacute, care provin de la apele uzate, de la rezidurile a ate in conductele si sifoanele de canalizare si din apele statatoare. 

Dozare:

Fose septice:

125 ml KE-Liquagon amestecat in 5-7 litri de apa la fiecare 3-4 zile, in toate chiuvetele aflate in casa.


Statii mici de epurare a apelor uzate:
125 ml KE-Liquagon amestecat in 5-7 litri de apa la fiecare 4-5 zile, in toate canalele de scurgere.

Ape statatoare cu suprafete mici si medii:

Pentru probleme majore cu algele:
O data pe an 1 lt KE-Liquagon la 10 metri cubi de apa

Pentru probleme medii si minore cu algele:
O data pe an 1 lt KE-Liquagon la 100 metri cubi de apa

Lacuri cu suprafata mare:
O data pe an 10 lt KE-Liquagon la hectar

In functie de gradul de infestare cu alge, poate necesara repetarea tratamentului dupa 14 zile. 

Bioactivatorul Liquagon este special creeat pentru tratamentul apelor statatoare, foselor septice si al micilor statii de epurareNU CONTINE ORGANISME MODIFICATE GENETICProdus in AustriaTestat si acreditat de GMP+ International si Austria Bio Garantie.

Din aceeasi categorie


Categorii Produse


Solutii Incalzire Panouri Radiante (22)
Solutii Incalzire prin Pardoseala (48)
Solutii Incalzire pin Plinta (3)
Solutii Incalzire Industriala (4)
Solutii Pentru Apa Calda (1)
Solutii Incalzire Exterioara si Terase (30)
Solutii Combustibil Solid (1)
Solutii Controlere si Termostatare (18)
Solutii BIO Gradina (13)
Solutii BIO Animale,Pesti,Pasari (12)
Solutii pentru purificare Apa (1)
Solutii BIO Fose Septice (4)