AIR DUCT CLEANING el granadahttp://advokatsorokina.com/blog.htmlhttp://farafontovfamily.com/blog.htmlmovers near memake a new sitemoving company san josecarpet cleaning lafayettecarpet cleaning richmondhttp://cpo-shop.kz
Comenzi telefonice
  +4 0732.44.11.99

Livrarea produselor

Livrarea


1. Email de confirmare Dupa ce ati trimis comanda veti primi un email de confirmare cu produsele comandate si datele dvs. 
2. Confirmare telefonica Veti fi contactat telefonic de catre un operator GREEN SOLUTION pentru a stabili impreuna ultimele detalii legate de livrare. 
3. Livrare Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii. 
4. Transportul este gratuit pentru comenzile cu valoare mai mare de 1500 RON si masa mai mica de 15 KG, in localitatile din reteaua CARGUS Curier.
 
Pentru localitatile din afara retelei CARGUS Curier se percepe un tarif suplimentar de 0,8 RON/Km suplimentar .
 
 Tarifele de transport contin TVA 
In cazul in care clientul nu poate fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare vom va pastra bunurile comandate timp de cinci zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici de aceasta data clientul nu poate fi gasit, comanda va fi anulata.
 • Durata livrarii: Este variabila in functie de produsele comandate si de modalitatea de plata si de livrare aleasa. In mod normal durata livrarii variaza intre 2 si 4 zile lucratoare daca produsul este in stoc. 
Produsele pot fi livrate in principalele localitati din tara. Informatii despre localitatile unde facem livrari gasiti pe fiecare produs in parte in functie de metoda de livrare aleasa.
 

Categorii Produse


Solutii Incalzire Panouri Radiante (22)
Solutii Incalzire prin Pardoseala (48)
Solutii Incalzire pin Plinta (3)
Solutii Incalzire Industriala (4)
Solutii Pentru Apa Calda (1)
Solutii Incalzire Exterioara si Terase (30)
Solutii Combustibil Solid (1)
Solutii Controlere si Termostatare (18)
Solutii BIO Gradina (13)
Solutii BIO Animale,Pesti,Pasari (12)
Solutii pentru purificare Apa (1)
Solutii BIO Fose Septice (4)